Mindentszigetel.hu Logó

Vélemények

A lakás klímája kellemes lett. Körülbelül 35%-os megtakarítást értünk el a fűtés/hűtés költségein. Jobban szellőzik, mint az ismert falzáró szigetelési mód, hiszen ismerősömnél bepenészedett a szoba, pedig ugyanabban az időszakban lett szigetelve a háza. Könnyen tisztántartható. Egy nap olaj folyt végig az utcán, amely felfröccsent a szomszéd házra is. A Siding falburkolatot egyszerűen le lehetett mosni, míg a szomszéd vakolt falát le kellett kaparni. Nem fakul ki, nem deformálódik.
Meglepően alacsony lett a gázszámlám. A költséghatékony fűtés, könnyű tisztíthatóság után az esztétika is kiemelendő. Nagyon tisztán hagytak mindent, a határidőket betartották.
Télen melegebb, nyáron hűvösebb a lakás, kevesebb fűtőanyagot használok. Könnyen tisztántartható, a nap nem fakítja.
A lakás klímája érezhetően jobb, nyáron hűvösebb, télen melegebb. Tetszik ahogy megcsinálták, nagyon szép, mutatós.
Az elvégzett munka nagyon jól sikerült. Igazán meglepő, hogy alig kell a fűtést használni, csak esténként indítom el a kazánt.
A garancia, a szépsége és a tartóssága miatt választottam. Nagyon jó a hőszigetelése, elégedett vagyok vele. Pályázaton elnyerték a munkálat költségeit. Nagyon precíz, aprólékos munkát végeztek. Tisztán hagyták a területet, minden nap felsöpörtek, elhordták a hulladékot a szemétbe.
Tetszik nekem ahogy megcsinálták, nagyon jó a hőszigetelése, nagyon szép, mutatós.
A hangszigeteltség nagyon szembetűnő. Szép és jó hőszigetelő, jó minőségű anyag.
Csak jót tudok mondani, kíváló minőség, szép és gazdaságos hőszabályozást eredményezett.
A gázfogyasztásunk 953 köbméterrel csökkent és mindezt nyírkosodás és penészedés nélkül értük el. Nekem ez mindennél többet ér. Tavasszal a kerti locsolóval takarítottuk a ház falát a portól és újból eredeti színében ragyogott, nem volt foltos a csapadéktól és az ablakpárkány alatt az olvadozó hólé sem hagyott csúnya csíkokat. Mindent összevetve mondhatom, hogy sokkal hamarabb megtérül a befektetett plusz költség, mint gondoltam volna.
Semmit rosszat nem tudok mondani, nagyon gyorsan elkészült, a hozzáértés kíváló volt.
© Hunyadi László 2022